Close

DIMECRES, 7 DE FEBRER DE 2024

Entre avui i demà es formarà la quadratura exacte entre el Sol a Aquari i Urà a Taure i, com que aquests dos astres només estan en mal aspecte 4 vegades a l’any, dos formant quadratura i dos formant oposició, ara ens adonarem de tota la força que pot tenir aquesta relació inharmònica entre el gran astre i el planeta dels canvis i les revolucions.

I com que avui el seu angle encara serà d’aplicació, és a dir, que encara s’anirà conformant, ens serà fàcil sentir-nos tocats per tota la potència de la seva confrontació.

El Sol a Aquari estirarà cap a un cantó i Urà a Taure cap a l’altre. No ens estranyi pas si de resultes de tot això en surten guspires ben inflamades i disposades a no cedir i, si convé, a plantar cara.

Tinguem-ho en compte i sapiguem decidir, que avui el cel ens portarà a reaccionar inesperadament.

Aquesta quadratura durarà fins el 15 de febrer.

Posició de la Lluna: a Capricorn

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad