Close

DIMECRES, 7 DE DESEMBRE DE 2022

Avui mateix el planeta Mercuri ingressarà en el signe de Capricorn i, per aquesta vegada, i degut a la seva posició retrògrada, estarà dos mesos en aquest mateix territori.

Temps tindrem, doncs, d’agafar-nos les coses amb filosofia i no voler anar de pressa i corrents, que a Capricorn no li agrada anar ràpid i li sap treure profit a tot aquest esperit de lentitud que posseeix el signe.

Doncs, posats a fer, aprofitem aquest llarg període per reorganitzar-nos, que Capricorn és el signe de l’organització i sap crear les estructures necessàries que ens poden donaran el suport per arribar a  contenir tot allò que ens faci falta.

I si ens arriba una certa nostàlgia, culpem al cel per aportar-nos aquest sentiment, però, donem-li al mateix temps les gràcies per ajudar-nos a assaborir-ho tot. Estiguem preparats, que comença la cursa en la qual podem arribar a guanyar, sobretot si no cessem en la marxa.

Posició de la Lluna: a Bessons.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad