Close

DIMECRES, 6 DE JULIOL DE 2022

Avui tornarà a formar-se al cel un nou triangle d’altes vibracions, en el qual el planeta Júpiter, des del signe d’Àries, formarà oposició amb la Lluna a Balança i farà quadratura amb el Sol i Mercuri en el signe de Cranc, i això, d’alguna manera, significarà una lluita més en el cel d’aquesta jornada, i serà fàcil que estiguem molt impacients, i amb ganes de deixar-nos anar i de no aturar-nos, gairebé com si tot es volgués sortir de mare, sense intenció de capteniment.

Però, posats a fer, valdrà més que ens esplaiem una mica i ens expressem una mica més, que potser si ho fem així, tot es mantindrà al seu lloc i res no ens semblarà tan exagerat.

Malgrat tot, el cel ens voldrà inclinar en la direcció dels excessos. Tinguem-ho en compte!

Posició de la Lluna: a Verge. A les 0 hores i 25 minuts entra a Balança.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad