Close

DIMECRES, 4 D’OCTUBRE DE 2023

Ja fa uns dies que dura, però ara la cosa anirà a més, ja que en aquests moments Mart a Balança i Plutó a Capricorn han establert al cel una important quadratura que ens mantindrà distrets, i a la que salta, ja que els dos planetes que impliquen acció i decisió, controvèrsies i disputes, es relacionaran de manera inharmònica i ens acostarà apropar posicions.

I així, Mart voldrà imposar el seu pensament amb idees noves i concloents, i Plutó continuarà intentar desfer i destruir tot allò que no li agradi, i aquesta tensió es farà més evident, donada la seva exactitud, aquest proper diumenge, en què podrem acabar tirant-nos els plats pel cap (és un dir) o podrem mantenir importants postures gairebé irreconciliables.

Tinguem-ho en compte i actuem en conseqüència.

Posició de la Lluna: a Bessons.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad