Close

DIMECRES, 4 DE NOVEMBRE DE 2020

Finalment, i després de 21 dies d’estar en posició retrògrada, avui el planeta Mercuri es posarà directe en el signe de Balança i podrem considerar-ho una molt bona notícia, perquè a partir d’ara les coses s’acceleraran i tot agafarà una nova embranzida.

Però el planeta de la comunicació, que és representat per un adolescent amb ales als peus i al barret, com a símbol de la rapidesa en la que ho fa tot, encara avançarà a poc a poc durant 4 dies més i a aquesta situació se l’anomenarà com a estacionari. Sempre acostuma a ser així. I tot i que Mercuri acostuma a mirar endavant, i la seva posició retrògrada només és degut a la visió geocèntrica que tenim – ho analitzem tot des de la terra – a la pràctica això té conseqüències. Però, ara tot serà diferent i comprovarem com les coses comencen a córrer una mica més i la nostra mirada ja estarà dirigida cap endavant, la qual cosa ens afavorirà.

Perquè, de moment, i mentre no es demostri el contrari, la vida segueix el seu curs en una direcció concreta, la del futur, i el futur, com el déu de l’oportunitat, Kairós, sempre passa de pressa i corrents i no se’l pot agafar per darrera.

Comencem a reorganitzar-nos per a tirar endavant i mirar-li al futur cara a cara, que el futur té encara moltes coses a dir-nos i per a proporcionar-nos.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad