Close

DIMECRES, 4 DE MARÇ DE 2020

Degut a la seva retrogradació o marxa cap enrere, avui el planeta Mercuri tornarà a reingressar en el territori d’Aquari, després d’haver estat en el signe de Peixos durant aquests dies i fins el proper 15 de març s’estarà en aquest signe d’aire que li és tan profitós, ja que quan Mercuri està a Aquari és molt més fàcil ser creatiu i tenir idees ben originals, obrir-se en la direcció de la sorpresa i reaccionar des de la imprevisibilitat.

Per tant, encara que siguin pocs dies hem de tornar a aprofitar aquesta estada del planeta Mercuri en un dels signes que li és més convenient i encara que continuï retrògrad, ara Mercuri hi veurà més clar i albirarà nous i millors horitzons. Tinguem-ho en compte! Tot i això no vulguem córrer gaire, que encara anirà cap enrere.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad