Close

DIMECRES, 30 DE DESEMBRE DE 2020

Com que avui el pleniluni s’haurà produït de matinada, exactament a les 4 hores i 28 minuts, és ben possible que ho hàgim advertit del tot, tal i com acostuma a notar-se un pleniluni, és a dir, amb els ulls ben oberts i amb plena activitat interior, sigui somniant les històries més potents i significatives o estan directament ben desperts, amb dificultats per aclucar els ulls i restar de manera passiva.

Però, tot i que siguin moltes les coses que ens poden arribar a esverar, serà del tot positiu que ho visquem com una oportunitat i no com a una cosa negativa, que enfocar bé la realitat és sempre una bona proposta i, quan s’enfoca amb decisió, és quan s’arriba a veure-ho tot, fins i tot els detalls que ens podrien passar desapercebuts.

I com que en aquests moments aquest pleniluni està protagonitzat pel Sol a Capricorn i per la Lluna a Cranc, el nord d’aquesta brúixola còsmica que ara ens pertoca assenyalarà en direcció a la societat i a la professió (Capricorn) i a la família (Cranc) i ens adonarem que aquests dos eixos són realment dels més importants a la nostra vida i no podrem deixar-los de banda. Visquem, doncs, aquest final de calendari que ja està a la cantonada, amb el convenciment de que sabrem redigir-nos de la millor manera i sabrem apuntar positivament.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

2 thoughts on “DIMECRES, 30 DE DESEMBRE DE 2020

Comments are closed.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad