Close

DIMECRES, 28 DE SETEMBRE DE 2022

Avui la Lluna, ja instal·lada en el signe d’Escorpió, tindrà ganes de mostrar-nos una de les seves cares més complicades, ja que aquesta Lluna ens voldrà més acaparadors, tot i que també ens voldrà entregats. I sense deixar lloc per a la indiferència, ens farà precipitar en els terrenys més humits, aquells que al mateix temps també puguin resultar més fèrtils i productius.

I si les coses no ens agraden prou, tindrem ganes d’estripar la baralla o de tirar-nos-les pel cap, sobretot perquè a l’estar aquesta Lluna sense formar angles o aspectes amb els altres planetes, es sentirà menys ubicada i no trobarà els llaços que li representin un bon suport.

De totes maneres, la forta conjunció entre Venus i Mercuri retrògrad, que coexistirà al costat d’aquesta Lluna, ens donarà ales per tal de relacionar-nos i buscar una mica més de comunicació.

I cap d’aquestes dues posicions astrals invalidarà l’altra.

Posició de la Lluna: a Balança. A la 1 i 15 minuts passada la mitjanit entra a Escorpió.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad