Close

DIMECRES, 28 D’ABRIL DE 2021

En aquests moments el planeta Saturn, des del signe d’Aquari, està fent una important quadratura amb tota aquesta col·lecció d’astres que estan transitant pel signe de Taure, com són el Sol, Urà, Venus i Mercuri i això origina un profund sentit del deure i de l’obligació. I tot i que fa alguns dies que dura, d’aquí aproximadament cinc dies més, és a dir, el dilluns dia 3 de maig, s’organitzarà al cel la quadratura exacte entre el Sol i el planeta dels anells i els seus efectes es notaran.

I si malgrat les alegries pròpies del signe de Taure, ens comencem a sentir una mica entre l’espasa i la paret i les obligacions ens comencen a carregar, organitzem-nos una mica més, tot intentant relaxar-nos, que si ens tensem, la nostra musculatura i el nostre pensament es posaran molt rígids i haurem de tirar la tovallola. Però, si ens relaxem una mica i fem que el nostre cos i la nostra ment busquin la distensió, ho agrairem profundament.

De totes maneres, la millor manera de trobar la pau i la tranquil·litat anhelada serà complint primer el nostre deure principal i després les altres coses ja s’aniran solucionant de mica en mica. Però, tant complint com si no amb el que toca, ens envairà una sensació de pes i de cansament que haurem de reconsiderar.

Estat de la Lluna: a Escorpió. A les 17 hores i 45 minuts entra a Sagitari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad