Close

DIMECRES, 27 DE JULIOL DE 2022

Avui mateix s’iniciarà al cel una oposició entre Mercuri a Lleó i Saturn a Aquari que encara no durarà 10 dies i que ens ajudarà a posicionar-nos davant de la nostra realitat emergent.

I així, a mesura que avancin els dies, ens anirem posant rectes i tindrem ganes d’establir les nostres posicions més assenyades, com si tinguéssim alguna exigència i haguéssim de contestar-la de valent.

Però, els aspectes entre Mercuri i Saturn tot i que tenen bons resultats i fan que siguem molt seriosos i estrictes, també ens poden inclinar cap a postures menys optimistes.

Enfrontem-nos amb força davant de les possibles problemàtiques que tinguem més a la vora i actuem davant d’elles amb determinació, que a vegades cal saber empènyer.

Posició de la Lluna: a Cranc.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad