Close

DIMECRES, 26 DE MAIG DE 2021

Una nova lluna plena brillarà avui en el cel del capvespre, i tot i que les seves brillantors les veurem de nit, serà a les 13 hores i 13 minuts que es produirà aquest ple, o aquesta oposició entre el Sol a Bessons i la Lluna a Sagitari. Però, per si no en teníem prou amb aquest esdeveniment astral, a aquest fenomen s’hi sumarà un eclipsi total de Lluna no visible al nostre país. I tot i que un eclipsi té molta més validesa sí és visible des d’un lloc determinat, i aquí no ho serà, tampoc no ens haurà d’estranyar si notem tot el daltabaix que això significa, sobretot  en el seu aspecte físic, ideològic i emocional.

Però també és lògic que si estem vivint el moment de la plenitud lunar, i encara que sigui a l’altra part de món la llum de la Lluna desapareix, nosaltres també puguem notar els seus efectes.

Però aquesta lluna plena de finals de primavera, anomenada també com a Festival de la Bona Voluntat ve a completar aquest cicle de les tres llunes plenes de primavera, la de Pasqua, la de Wesak i ara aquest pleniluni que vol ser tota una invocació de les forces de cel i de la natura. Inspirem-nos, doncs, sota el seu influx i visquem aquest moment tan especial tot disparant-li a la Lluna totes les fletxes de les nostres millors intencions, les de Sagitari.

Estat de la Lluna: a Escorpió. A les 4 hores 39 minuts entra a Sagitari. Els nodes de la Lluna (veure el segon gràfic) són els que marquen els eclipsis.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad