Close

DIMECRES, 25 DE NOVEMBRE DE 2020

Aquesta conjunció creixent que avui protagonitzaran la Lluna i Mart en el signe d’Àries, serà la sisena vegada que es produirà en el que va d’any i aquesta serà una periodicitat desacostumada perquè el planeta Mart no acostuma a transitar tant de temps per un signe, però per aquesta vegada, i tractant-se d’un període en què Mart també ha estat en posició de retrogradació, això s’ha produït d’aquesta manera.

Hem tingut, per tant, sis mesos en què el nostre satèl·lit i el planeta de la guerra han estat a tocar un cop per mes i això ens pot haver predisposats a la batalla, a la discussió o a l’enfrontament més vegades del que tocaria. Però, també ens haurà ajudat a dir el que pensem i a tirar endavant, malgrat tots els motius que puguem tenir en contra nostre i aquesta important conjunció ens pot ajudar a trobar una nova i millor direcció, malgrat això ens violenti en algun moment. Estiguem, doncs, atentes i atents, a tot aquest excedent d’energies que representa el fet que es produeixi aquesta unió astral en el signe d’Àries i canalitzem-ho positivament, que segur que trobarem la manera d’aconseguir-ho. Que el que diferencia a unes persones d’unes altres és la manera de reaccionar davant d’allò que apareix a la vida. Sapiguem-ho fer!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad