Close

DIMECRES, 25 DE MARÇ DE 2020

En aquests moments el planeta Mart, encara a Capricorn, ha establert un llaç ben harmònic amb el planeta Venus a Taure, i això significarà una bona entesa entre contrincants, entre parelles i fins i tot entre socis o entre persones que s’ocupin d’una mateixa cosa. I en moments com els que ens ocupen, plens de duresa i d’exigències, ens anirà molt bé que aquests jovenets del cel es mirin amb bons ulls i tinguin ganes de mantenir una bona relació, que quan aquesta parella es posen de cul, nosaltres també tenim ganes de tirar-nos els plats pel cap.

Doncs, deixem-nos anar i ara que la Lluna ja comença a despuntar, fem créixer també les nostres esperances i la nostra bona voluntat, que les bones harmonies sempre són productives i totalment necessàries. Estiguem afectuosos amb aquells i aquelles que ens envolten, que el cel ho vol d’aquesta manera!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad