Close

DIMECRES, 24 DE NOVEMBRE DE 2021

Aquesta mateixa tarda el planeta Mercuri entrarà en el signe de Sagitari, des d’on ens animarà a tots plegats a moure’ns pels camins de la sinceritat, aquests camins que Mercuri no sempre contempla, entre altres coses, perquè aquest deu que portes ales als peus i al barret recorre tots els camins i de tots n’extreu tants coneixements, que la veritat sempre li resulta molt més relativa.

Però, en el dominis de Sagitari, Mercuri és una mica menys mercurial i, per tant, ara el ràpid planeta voldrà contagiar als altres de les seves passions controvertides, però sempre plenes de sinceritat.

Aquest Mercuri és també molt desenfadat i expressiu i continuarà dient la seva veritat i fent-nos-la dir a nosaltres, convingui o no convingui, ens faci quedar bé o ens predisposi negativament davant dels altres.

Mercuri estarà en aquest signe fins gairebé a mitjans de desembre.

Estat de la Lluna: a Cranc. A les 16 hores, 59 minuts entra a Lleó.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad