Close

DIMECRES, 24 DE MARÇ DE 2021

Amb el trànsit de la Lluna d’avui pel signe de Lleó seran molts els aspectes que es conformaran al seu pas, tot marcant un trígon amb el Sol a Àries, que serà de molt bona vibració, i un triangle de tensions entre Saturn a Aquari, Urà a Taure i aquesta mateixa Lluna que ens voldrà una mica més obcecats.

Però, si malgrat la insistència i la obcecació del cel i de l’ambient, ens sentim ben predisposats cap al món que ens envolta i ens mostrem esperançats i esperançades amb la vida que se’ns ofereix, tot rutllarà d’una altra manera i ens sentirem amb forces per a tirar endavant els nostres millors projectes.

Doncs, agafem inspiració i respirem amb totes les nostres forces, que si hi posem la intenció n’obtindrem molt de rendiment i tot ens resultarà més fàcil.

I posats a obcecar-nos, fem-ho de manera que ens moguin les millors idees i les puguem materialitzar amb escreix, que a vegades fa falta insistir per tal de situar-nos allà on desitgem. Aprofitem, doncs, aquets influx del cel i transformem-lo ben positivament.

Estat de la Lluna: a Lleó.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad