Close

DIMECRES, 24 DE FEBRER DE 2021

Avui mateix s’inicia en el cel una de les millors conjuncions que podem arribar a viure tots plegats i que no és altra que la conjunció del Sol amb Venus, una conjunció que durarà molts dies i que ens alegrarà l’ànima i es revifarà l’esperit i això serà molt reconstituent i reparador, que ja ens fa falta.  És a dir, ara tindrem l’oportunitat de viure totes les conseqüències d’aquesta unió del gran astre amb el planeta de l’amor i de la bellesa i, per tant, això significarà tot un privilegi que no hem de deixar de banda ni fer que aquest moment passi de llarg sense adonar-nos.en.

I la veritat és que, com a mínim, el Sol i Venus en conjunció ens sabran donar alegries i ens faran buscar satisfaccions, al mateix temps que ens aportaran una mirada bondadosa i enamorada.

Ara estarem més plens d’amor i serem més tolerants i abans de tirar la pedra, ens ho pensarem una mica més. La única objecció a tenir en compte serà la de no tendir als abusos, per allò que un abús és sempre un mal ús.

Aquesta feliç conjunció, que ja està en marxa, farà la seva culminació del 26 al 29 de març, i durarà fins el 26 d’abril d’aquest any, o sigui, que durarà més de dos mesos.

Celebrem-ho del tot i mirem al cel amb agraïment!

Estat de la Lluna: a Cranc. A les 13 hores i 23 minuts del migdia entra a Lleó.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

2 thoughts on “DIMECRES, 24 DE FEBRER DE 2021

  1. Hola Gemma! Gracias por darnos tan buenas noticias! Clarita nacera entonces con esta conjuncion ideal, Sol y Venus! Bienvenida sea! Un fuerte abrazo!!

    1. Querida Marta, felicidades al futuro padre por su cumpleaños y dile de mi parte que tendrà un tesoro de niña. Un abrazo, hermana!

Comments are closed.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad