Close

DIMECRES, 23 DE SETEMBRE DE 2020

Afortunadament, avui els astres organitzaran al cel un triangle o gran trígon de foc entre Venus a Lleó, la Lluna a Sagitari i Mart a Àries, que serà molt significatiu i que ens omplirà de forces i d’esperances, perquè el foc és sempre ben inspirador i sota els seus auguris ens arribaran les millors intuïcions, aquelles que ens portin pels bons camins.

Doncs, encara que els mals aspectes astrals continuïn brillant en el sostre del cel, estaria molt bé que no els féssim gaire cas i ens aferréssim, de totes totes, a aquest estel volador que avui ens voldrà transportar i que ens omplirà amb tots els convenciments.

I com que la intenció és la que ho mou tot, formulem, com si fossin autèntics sortilegis, tot allò que considerem necessari per al nostre progrés espiritual i com a persones i, si ho fem així, ens adonarem que la nostra demanda portarà implícita una recol·lecció de demandes d’ordre més material, que es reformularan per elles soles, si hi posem el cor.

I no caldrà que fem una relació de propòsits i d’intencions, que si el nostre desig és verdader s’estendrà per ell mateix i ho ocuparà tot. I n’obtindrem solucions. Però, els dubtes poden intervenir a la contra i valdrà més abstenir-se d’anàlisis categòrics que no ens portin en lloc o que desactivin el nostre entusiasme.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad