Close

DIMECRES, 23 DE NOVEMBRE DE 2022

Avui serà un dia d’importants conjuncions o unions astrals, ja que Mercuri i Venus enllaçaran del tot les seves lluminositats en el signe de Sagitari i el Sol i la Lluna també aniran a la recerca de la seva unió, tot i que, per aquesta vegada, fusionaran les seves energies molt cap al tard, i així aquest noviluni, ja amb les dues lluminàries en el signe de Sagitari, ens convidarà a recollir-nos quan arribi la nit.

Però, la veritat és que hi haurà al cel moltes ganes d’unió i de complicitat, que al cap i a la fi els astres tenen les seves reaccions i, sobretot, les plasmen sobre nosaltres, amb tot convenciment.

Busquem, doncs, a aquells i aquelles amb qui ens sigui més fàcil compartir i diguem-li al cel que protagonitzarem el silenci més eloqüent, el de l’entrega sincera.

Posició de la Lluna: a Escorpió. A les 21 hores i 16 minuts entra a Sagitari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad