Close

DIMECRES, 23 DE DESEMBRE DE 2020

Avui la Lluna, tot avançant pel signe d’Àries, anirà a l’encontre de Mart en aquest mateix signe i aquesta serà la última vegada que ho faci en bastant temps, ja que mentre que el nostre satèl·lit faci la seva volta mensual per tot el zodíac, Mart marxarà d’Àries properament, un cop passat el dia 6 de gener, i això també voldrà dir que avui notarem el fort influx que aquests dos astres mantenen quan es troben en un signe com aquest, al mateix temps que podrem captar les possibles agressivitats, més petites o més grans, que la seva creixent conjunció poden arribar a provocar.

Estiguem atents, doncs, a aquest trànsit que avui protagonitzaran Mart i la Lluna, que tot i que els dos astres continuaran trobant-se cada mes, com fan sempre, ja no ho faran en aquest mateix territori. Com a conclusió, podrem dir que baixaran les nostres ànsies de baralles o de controvèrsies i de franca declaració d’enemistat, tot i que avui encara regiran i ens podrien jugar alguna mala passada. I tenir informació sobre aquests tendència, ens pot portar a saber acceptar-la de molt més bon grat i, per tant, a actuar en conseqüència.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad