Close

DIMECRES, 22 DE DESEMBRE DE 2021

La Lluna d’avui, des del signe de Lleó, organitzarà una bona moguda amb alguns dels astres que l’acompanyen en el cel estel·lar i com a conseqüència d’aquesta moguda experimentarem una sèrie d’emocions ben contrastades.

I així tindrem que el trígon que la Lluna protagonitzarà amb Mart a Sagitari ens omplirà d’entusiasme i ens mobilitzarà de tal manera que tindrem ganes de fer i de desfer, de dir-la i de contradir-la, de sincerar-nos i de fer-ho amb valentia.

Però, Saturn s’ho mirarà tot des de l’altra banda de la Lluna, des del signe d’Aquari i, des d’allí, enllaçarà les seves lluminositats amb les de la Lluna i Mart, tot frenant la sana expansió que voldrien tenir aquests dos astres.

Però, no s’arribarà a cap equilibri –en el cel tot suma, mai hi ha restes- i es donaran totes les opcions. Doncs, vinga va, engresquem-ho positivament, encara que després haguem de frenar!

Estat de la Lluna: a Lleó.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad