Close

DIMECRES, 21 D’OCTUBRE DE 2020

Serà bonic comprovar que avui el planeta Venus, des del signe de la Verge, organitzarà tres importants trígons amb Júpiter, Plutó i Saturn a Capricorn i aquesta maniobra del cel serà especialment positiva, perquè activarà la nostra part més pragmàtica i tindrem ganes de realitzar millores al nostre voltant, tot imbuïts i imbuïdes per les ressonàncies de Venus a Verge, que sempre ens podem portar a embellir el nostre entorn a partir de l’ordre i de la senzillesa. També l’esperit de Capricorn és el més sobri del zodíac i, per tant, ara podrem gaudir de les petites coses amb profunditat, tot disposant-ho tot amb mesura i moderació.

No ens estranyi, doncs, que arribi a nosaltres una sensació d’aparent simplicitat, que ens asserenarà i que rebaixarà els nostres possibles nerviosismes.

Malgrat tot, i donat que el trígon entre Venus i Plutó en aquests moments serà ben exacte, és ben possible que també ens arribi algun tipus d’ímpetu amorós o relacional que no podrem deixar de banda i que se’ns materialitzarà davant nostre, per poc que ens hi esforcem. Analitzem la nostra circumstància i diguem-li als nostres que els estimem, no sigui que el temps se’ns escapi i no els hi hàgim comunicat suficientment.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad