Close

DIMECRES, 21 D’ABRIL DE 2021

Com que avui la Lluna avançarà pel signe de Lleó, a la que es despisti una mica, començarà a fer oposició amb Saturn en el signe d’Aquari, al mateix temps que també farà quadratura amb Venus i Urà en el signe de Taure i entre tots aquests astres conformaran un triangle de tensions que ens portarà a obcecar-nos i a dir la nostra amb tota devoció, clavant la banya amb totes les nostres forces.

En realitat, a l’haver-se activat tants signes fixes, o de meitat d’estació, serà fàcil que nosaltres també demostrem totes les nostres conviccions (Leo), al costat de les nostres idees més segures (Aquari) i els nostres objectius més inalienables (Taure).

Però, aquest triangle té una bona solució i és precisament la d’intentar expressar-nos amb contundència, tot posant l’ànima en totes i cadascuna de les nostres paraules, amb tota vehemència, amb passió i entusiasme, estiguem equivocats o no, que el que avui comptarà és que ens defensem amb ungles i dents, com si estiguéssim al camp de batalla.

Estat de la Lluna: a Lleó.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad