Close

DIMECRES, 20 DE SETEMBRE DE 2023

Si ens hi fixem una mica, comprovarem com avui els astres hauran format al cel la figura d’un sobre obert, col·locat una mica dalt per baix, que ens proporcionarà a totes i a tots nosaltres una melodia especialment harmònica.

I és que avui el Sol i la Lluna es miraran amb bons ulls, mentre que el gran astre seguirà oposant-se a Neptú i la dama de la nit i Urà també es miraran i s’enfrontaran a distància, i el gran trígon de terra seguirà instal·lat al cel. O sigui, que entre tots ells es posaran d’acord per omplir el cel de signes i de significats.

Deixem, doncs, que la millor música ens envolti mentre ens impregnen idees i sentiments de relaxament i això ens porti a materialitzar els nostres somnis, després d’haver-los dibuixat.

I si el cel ens ofereix un sobre obert potser és l’indicatiu de què alguna cosa està per tancar i ser tramesa.

Posició de la Lluna: a Escorpió. A les 16 hores i 6 minuts entra a Sagitari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad