Close

DIMECRES, 20 DE MAIG DE 2020

Avui mateix, a les 15 hores i 49 minuts, a Barcelona, el Sol arribarà al signe de Bessons, des d’on es començarà a expandir talment com si fos una papallona, tot sobrevolant amb el pensament totes les flors de la primavera. I és que aquest és l’esperit d’aquesta signe, volar per sobre de la realitat, encara que sigui a un pam de terra, amb agilitat i rapidesa, respirant-ho tot per tal d’assimilar el món i després desfer-se’n, que Bessons no és un signe que li agradi aturar-se i prefereix fer el camí que arribar a Ítaca.

I segurament, encara que a vegades es critiqui als Bessons precisament per això, també és tota una sort i una vàlvula de sortida poder encarar la realitat amb un cert distanciament i desdramatitzant els nostres problemes amb lleugeresa, gairebé sense pretendre-ho, però aconseguint-ho.

I sincerament, una mica d’intranscendència ens pot anar molt bé en aquests moments en què el món està canviant i hi ha flors al nostre voltant, però també hi ha espines i cards que ens fan mal i que ens impedeixen gaudir de la nostra realitat més propera.

Sigui com sigui, aquesta etapa de Bessons ens anirà molt bé per posar paraules a totes les nostres idees i sentiments i per intentar comunicar-nos tan intensament com sempre, que el que busca aquest signe, per sobre de tot, és la posta en comú i el que pretén és establir llaços entre tots plegats, perquè tot respirant la realitat la fem nostre i l’acabem assimilant del tot.

Tenim tot un mes per posar-nos-hi i per complir aquesta important tasca. Vinga!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

2 thoughts on “DIMECRES, 20 DE MAIG DE 2020

  1. Hola Eli, estem en procés de millorar el blog. Jo de temes tècnics no hi entenc. De totes maneres, de moment,
   et dic una manera per fer-ho. Agraida del teu interès.
   T’has de registrar a la web de WordPress: https://wordpress.com/start/user .
   Un cop registrats, han d’anar a https://gemmablat.com/ .
   Seleccionar la icona dels tres punts verticals que apareixen a la part inferior dreta de la pantalla i fer clic sobre “Seguir” (adjunto captura de pantalla).

Comments are closed.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad