Close

DIMECRES, 20 DE GENER DE 2021

Entre avui i demà es farà efectiva la conjunció total en el signe de Taure entre Mart i Urà, una conjunció que fa dies que dura i que encara es mantindrà vigent fins el 4 de febrer proper.

Però, de moment, avui la unió dels dos astres serà total i això també significarà que el planeta de la decisions i de les iniciatives de tot tipus –Mart- s’ajuntarà amb el planeta dels imprevistos i de les oportunitats –Urà- i junts poden ocasionar més d’una revolta o, com a mínim, ens poden portar a actuar amb tota contundència, com si tinguéssim un objectiu ben apamat i no deixéssim de picar-lo amb aquest martell planetari.

I tot i que Taure és un signe pacífic, que estima la tranquil·litat, també és tossut com una mala cosa i no desisteix del seu objectiu, un cop hi clava la banya. Taure és també un signe de molta paciència, del qual cal fugir quan l’acaba i en aquest sentit avui i demà es poden concretar i materialitzar l’expressió de totes les seves fúries, talment com quan el toro envesteix.

Vigilem, doncs, les nostres passes i estiguem també atents amb tot el que succeeix al món, no sigui que alguns perdin la paciència i els altres segueixin reblant el clau.

Estada de la Lluna: a Àries. A les 19 hores 56 minuts entra a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad