Close

DIMECRES, 2 DE JUNY DE 2021

Avui mateix, exactament a les 15 hores i 19 minuts, el planeta Venus ingressarà en les aigües de Cranc, des d’on ens voldrà molt tendres i amorosos, com si ara les coses tornessin al seu lloc i les reconeguéssim, com si tot al nostre voltant resultés molt més familiar i acollidor.

I és que després de l’estada de Venus en el signe de Bessons, des d’on ens ha fet entrenar i comunicar a través de les paraules més afectuoses, ara ja no en tinguéssim prou amb aquesta comunicació verbal i volguéssim tornar al nostre interior, per tal d’experimentar totes les emocions, i principalment, les més amoroses.

Cranc és el signe de l’amor incondicional, com l’amor de la mare, i per tant, ara podrem comprovar fins a quin punt som capaços de ser entregats, encara que sigui principalment en els àmbits més propers, els de la casa i els de la família i els d’aquells i aquelles que ens envolten.

Temps tindrem per experimentar sentiments que tinguin a veure amb espais més allunyats, però, de moment, amb Venus a Cranc tendirem a estimar tot allò que tenim més a la vora.

Venus estarà a Cranc fins el 26 de juny proper.

Estat de la Lluna: a Peixos.

 

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad