Close

DIMECRES, 2 DE DESEMBRE DE 2020

Ahir a la nit el planeta Mercuri va arribar al signe de Sagitari i, a partir d’ara i fins el proper dia 20 de desembre, es mantindrà instal·lat en aquest signe de finals de tardor. Però, malgrat la foscor de l’ambient, la presència de Mercuri en aquest signe ens voldrà aportar una mica de llum i d’optimisme.

Quan Mercuri, que és el planeta de la intel·ligència circula per aquest signe, prefereix no complicar-se la vida i vol entendre les coses des de la senzillesa, perquè li agraden els panorames amplis, vistos des de ben amunt, des d’on tot és més bonic i els defectes queden perfectament solapats.

I no és que Sagitari no vulgui tocar de peus a terra, sinó que el que vol és mantenir la seva mirada més esperançada, la que li fa veure que pot fer diana en el seu horitzó més estimulant.

Posem-nos, doncs, aquestes ulleres o lents que ens faran veure la realitat des d’una millor perspectiva i mirem endavant il·lusionats, perquè al cap i a la fi, la foscor té les hores comptades i no ens adonarem i la claror del dia ja començarà a créixer, malgrat en aquest moments estiguem vivint les hores menys lluminoses. Una altra manera d’aportar llum al nostre voltant serà sincerant-nos, que a sinceritat ningú no guanya a Sagitari. Només caldrà tenir en consideració que serà millor que diguem la veritat però que mesurem al mateix temps les nostres paraules, per tal de no ferir a aquells i aquelles que en envolten.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad