Close

DIMECRES, 2 D’AGOST DE 2023

La Lluna d’avui, ja de baixada, però encara en el signe d’Aquari, s’oposarà de valent a Venus en el signe de Lleó i això, com a mínim, significarà un bon enfrontament entre dos valors diferents, entre la intrepidesa que correspon al signe de Lleó i el distanciament a que moltes vegades ens vol sotmetre el signe d’Aquari i, en conseqüència, podríem caure en algun tipus de batussa o podríem discutir amb arguments d’alçada.

Per l’altra cantó, avui també estaran ben enfrontats Mart  en el signe de la Verge i Saturn en el signe de Peixos i això també serà suficient com perquè tinguem ganes de reflexionar o de posar en entredit algun dels valors que més interessin de poder debatre.

I entre una cosa i l’altra, caldrà que estiguem ben atents, no sigui que acabem tirant-nos els trastos pel cap. Procedim amb calma!

Posició de la Lluna: a Aquari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad