Close

DIMECRES, 18 D’OCTUBRE DE 2023

En aquests moments, el Sol i Mercuri estan extremant la seva unió especial, també dita combustió, que és aquesta conjunció total que es dona quan són precisament el gran astre i el planeta més veloç els que entren en estret contacte.

I si aquesta conjunció rep el nom de combustió és perquè d’alguna manera Mercuri, o la nostra intel·ligència o la nostra percepció, poden quedar anul·lades mentre duri la unió dels dos astres i tant ens podem sentir enlluernats com encegats, que en la pràctica és exactament el mateix. I sota aquestes circumstàncies, tant ens podem equivocar com la podem fer grossa, actuant per pur instint o amb atreviment. També en podem extreure’n moments de gran sinceritat.

Tinguem-ho en compte i pensem que tant avui com els dies que seguiran, estarem sota els efectes d’aquest fenomen.

El diumenge 22 d’octubre aquest aspecte començarà a desfer-se. Siguem prudents!

Posició de la Lluna: a Sagitari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad