Close

DIMECRES, 18 DE MARÇ DE 2020

Avui al cel es produirà una autentica alineació planetària en el signe de Capricorn, ja que en menys de 10 graus de separació, es concentraran al cel Mart, la Lluna, Júpiter, Plutó i Saturn, i això conformarà tot un espectacle que serà bonic de mirar de matinada.

Una altra cosa, però, és que sigui fàcil de viure, ja que seran moltes influències reconcentrades i en un signe com és Capricorn això ens portarà indefectiblement en la direcció del rigor i de l’exigència, i podrem experimentar moltes emocions, ja que a l’impuls per actuar i per fer-ho ben positivament, s’hi ajuntarà la impossibilitat de fer-ho, ja que Saturn encara estarà a Capricorn i estarà a casa seva, amb la qual cosa serà el planeta dominant.

Però Mart també s’hi troba bé en aquest territori de principis d’hivern i, per tant, ens serà fàcil estructurar-nos i ho farem amb força, plens d’ambició i fins i tot d’energia.

I tant podem aprofitar aquesta influència i omplir-nos de determinació i ganes de materialitzar els nostres objectius, com ens pot omplir un sentiment molt intens que ho barrejarà tot, des d’unes profundes ganes d’actuar i de decidir, tot tenint problemes per a fer-ho, a una nostàlgia infinita o una insatisfacció que anirà creixent a la que avanci la jornada.

I tot i que la Lluna passarà de llarg i seguirà el seu camí pel zodíac a partir de demà mateix, aquesta alineació planetària encara durarà i tindrà repercussions en molts àmbits. No ens deixarà indiferents. Observem-ho a plena consciència!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad