Close

DIMECRES, 18 DE MAIG DE 2022

En aquests moments la conjunció entre Mart i Neptú en el signe de Peixos ha arribat a la seva màxima unió o representació i, per tant, podríem ser literalment absorbits per la seva força i per aquesta sensibilitat que no es pot amagar, encara que no es materialitzi, ja que la naturalesa d’aquests dos astres junts i en el signe de Peixos, és similar als efectes invisibles de la humitat, que a vegades hi és, però, no sempre es veu: es palpa, però, no es pot agafar: ens impregna, però, també se’ns escapa, com un sospir, com una llàgrima furtiva o com tot allò que no té consistència però que és ben real.

Aquesta important conjunció, però, també pot tenir els seus efectes adversos, com és una important indeterminació a l’hora de decidir, i una recerca de l’evasió per sobre de tot, fins a l’extrem de poder arribar a l’oblit o a la fugida i, en tot cas, a la contemplació total i a l’absència.

Fins el dia 28 de maig comptarem amb els seus efectes.

Posició de la Lluna: a Sagitari. A les 2 hores i 2 minuts entra a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad