Close

DIMECRES, 18 D’AGOST DE 2021

En aquests moments, el planeta Venus, des del signe de Balança, està fent un trígon amb Saturn en el signe d’Aquari i entre els dos astres organitzaran una bona reflexió sobre els temes amorosos i sobre les pròpies relacions, i aquesta serà una bona pensada.

I és que Venus, al mateix temps que anirà desplegant les seves millors virtuts i condicions a casa seva, a Balança, també es relacionarà de bona manera amb Saturn a Aquari, que també està en un dels seus domicilis i que, per tant, també desplega les seves bones condicions.  I com que Saturn és pura reflexió i Venus és tot amor, sense pretendre-ho, serem nosaltres els que trobarem la manera de relacionar aquestes dues influències i ho farem positivament. I és que passar pel sedàs el que són els nostres sentiments és també una bona manera de saber a què atenir-se i d’entendre tot el que sentim, que és el que volem i a qui estimem.

Aquesta influència anirà a més.

Estat de la Lluna: a Sagitari. A les 7 hores i 58 minuts del matí entra a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad