Close

DIMECRES, 17 DE NOVEMBRE DE 2021

Avui les lluites del cel es produiran per duplicat, ja que per un cantó s’ajuntaran Mart i Mercuri a Escorpió i per l’altra cantó s’ajuntaran la Lluna i Urà a Taure i aquesta serà una bona moguda. Perquè sempre que els astres s’enfronten entre si es produeixen disjuntives, o lluites aferrissades, que volen acabar decantant-se en una o altre direcció.

I així, Mercuri i Mart a Escorpió ens voldran decidits i fins i tot ens faran freqüentar riscos, però la Lluna i Urà a Taure ens voldran resistents als canvis. El més curiós, però, és que, en el fons, els planetes a Escorpió estaran plens d’inquietuds, mentre que els astres a Taure voldran mantenir-se ferms i lluitaran per aconseguir-ho, malgrat els acompanyi una estranya serenitat.

Sigui com sigui, la lluita estarà servida i més quan Mart i Urà estan oposats en el grau exacte.

Estat de la Lluna: a Àries. A les 3 hores i 18 minuts de la matinada entra a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad