Close

DIMECRES, 17 DE MARÇ DE 2021

Tot i que fa dies que dura, en aquests moments la quadratura entre Mercuri i Mart es farà més forta, perquè ara aquests dos astres, des de Peixos i des de Bessons respectivament, ajustaran les seves posicions i es miraran a la contra, des d’aquests 90 graus o quadratura que sempre significa una important topada entre forces.

I així, de mica en mica i cada dia una mica més, aquesta quadratura s’anirà concretant de manera més exacte, tot arribant al seu punt, o a la seva culminació, el proper 23 de març. Però, de moment, i mentrestant els dos astres vagin acostant posicions, nosaltres també ens sentirem contrariats o ens costarà expressar tot allò que sentim, perquè malgrat estiguem molt comprensius i comprensives, no sabrem quina serà la millor manera de concretar el nostre pensament o aquest sentiment que tendirà a escapar-se i que ens costarà de retrobar.

Procurem, doncs, organitzar-nos una mica més quan hàgim de comunicar el nostre més sentit pensament.

Estat de la Lluna: a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad