Close

DIMECRES, 17 DE FEBRER DE 2021

La Lluna d’avui, ja a Taure des de bon matí, s’anirà ajuntant amb Urà en aquest mateix signe i, així, els dos astres plegats es quadraran de nou amb Saturn en el signe d’Aquari i sumaran energies en una direcció, la de buscar l’estabilitat des de l’esverament.

I és que la Lluna, que és com una mare que sempre alimenta als seus fills, és a dir, a tots i cadascun dels planetes, avui omplirà d’energies sobreres a Urà, aquest astre instal·lat en el signe de Taure.

Però, tot i la força dels dos astres conjunts, Saturn a Aquari, des d’un dels seus domicilis, estirarà també amb totes les seves forces i no en la mateixa direcció i tot això es notarà.

Potser per aquest decantament del cel en la direcció de Taure, malgrat l’acumulació planetària del moment, avui tindrem més ganes de trobar tota la fortalesa pròpia d’aquest signe i la retrobarem des d’una viva excitació.

Estat de la Lluna: a Àries. A les 4 hores i 12 minuts de la matinada, entra a Taure.

 

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad