Close

DIMECRES, 16 DE MARÇ DE 2022

En aquests moments són molts els astres que s’han alineat al cel en un mateix territori,  ja que Mercuri, Júpiter, Neptú i el Sol estan transitant pel signe de Peixos, i tot i que entre ells no tots fan conjunció, el que sí que han conformat és una concatenació astral que fa que cada un d’aquests astres s’ajunti amb el següent i així successivament.

I és clar, aquesta és una molt forta influència del signe de Peixos, que cal que tinguem en consideració, ja que portem dies ficats en aquesta causa i això significa que podem estar molt sensibles i tenir moltes ganes d’evasió.

I tot i que la presència de Júpiter en mig de tota aquesta moguda, ens pot protegir i fins i tot ens pot donar ales, el fet que Neptú també estigui actuant en aquesta història ens pot portar a la confusió.

Intentem desfer-nos d’algunes de les boires que ens acompanyin, les més negatives, i volem una mica amb les que siguin més clares, que escampar la boira també pot ser una activitat creativa.

Posició de la Lluna: a Lleó. A les 5 hores i 59 minuts de la matinada entra a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad