Close

DIMECRES, 17 DE MAIG DE 2023

Ja tenim a Júpiter, el planeta benèfic per excel·lència, transitant pel signe de Taure i, a partir d’ara i fins el 25 de maig del 2024, avançarà i retrocedirà per aquest signe de primavera.

Feia uns 12 anys que Júpiter no trepitjava les terres de Taure i això implica nous canvis. Curiosament, però, és a Taure a qui menys li agrada que les coses canviïn i sempre s’hi resisteix.

Però, amb Júpiter en aquest territori els canvis que ens arribaran seran positius i tindran a veure amb les coses materials.

Ara també es pot donar la situació que Taure acabi aquesta paciència que té i vulgui envestir tot allò amb el que no hi està d’acord, que aquest signe té molta resistència, però quan l’acaba, s’ha acabat.

Afortunadament, però, Júpiter és també un signe constructiu i no repararà esforços ni dedicació en fer que les millors coses es materialitzin.

Ara es posaran en alça tots aquells factors que corresponen al signe i que estan vinculats a la terra i a la natura i a tot allò que representi els valors més ancestrals, els de tota la vida.

Preparem-nos positivament per viure ‘la revolució de la terra.’

Posició de la Lluna: a Àries. A les 14 hores i 28 minuts entra a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad