Close

DIMECRES, 16 DE FEBRER DE 2022

L’esverament del pleniluni arribarà a nosaltres una vegada més, ja que avui el Sol i la Lluna, des d’Aquari i des de Lleó, s’enfrontaran de nou com sempre que al cel es produeix aquest fenomen còsmic que converteix al nostre satèl·lit en l’astre més brillant de la nit.

I així, tot recolzant-nos en un o en l’altre cantó del zodíac, en Aquari o en el signe de Lleó, ens sentirem ficats en una bona cruïlla i lluitarem per demostrar el nostre possible distanciament i la nostra observació amb més perspectiva, i al mateix temps tindrem moltes ganes de mostrar-nos càlids i afectuosos com mai.

I com sempre que al cel hi ha una oposició important, ens sentirem estirats per aquestes dues tendències que ens voldran generosos i entregats i del tot protagonistes del nostre moment còsmic, que al cap i a l fi només som nosaltres els autors i les autores de la nostra vida. I el cel continuarà indicant-nos quin és el camí.

Posició de la Lluna: a Lleó. A les 21 hores i 43 minuts entra a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad