Close

DIMECRES, 15 DE SETEMBRE DE 2021

Avui mateix, de matinada, el planeta Mart, que ha estat una llarga temporada en el signe de la Verge, ingressarà a Balança, des d’on ens voldrà influir d’acord amb les consignes d’aquest període que arriba a principis de tardor.

A partir d’ara, per tant, les nostres activitats es balancejaran una mica més, tindrem arguments per donar i per vendre i fins i tot per esgrimir, i sabrem utilitzar totes les dialèctiques per portar l’aigua al nostre molí, encara que no sigui el nostre.

A Mart a Balança li agrada establir ponts i buscar el consens, i s’inclina favorablement pel cantó més amable de la realitat.

El cantó negatiu de tot això és que per tal de decidir bé, tot es pot postergar considerablement, tot es pesa i es sospesa, es pondera, es busquen els tres peus al gat i a tot se li busca la comparació.

Mart estarà en aquest signe fins el 30 d’octubre i, en general, farà bon aspecte amb Saturn i Júpiter a Aquari, i això també voldrà dir que tot fent camí, arribarem a port, encara que les nostres decisions es retardin de tant elaborades.

Estat de la Lluna: a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad