Close

DIMECRES, 15 DE MARÇ DE 2023

Avui la Lluna i Mart, s’oposaran des de Sagitari i des de Bessons, al mateix temps que es quadraran amb aquesta triple conjunció formada per Mercuri, el Sol i Neptú a Peixos, i això serà suficient com perquè nosaltres també ens sentim una mica quadrats o, el que serà el mateix, capficats d’alguna manera sense saber perquè o sense tenir molts clars els motius.

Però és que aquest triangle del cel ens farà buscar totes les comprensions i, si no les trobem, ens sentirem ficats en un autèntica cruïlla de pensaments i conviccions enfrontats, en els quals destacaran uns sentiments especialment confusos.

Procurem, doncs, escampar la boira i anar a la recerca d’aquesta enteniment que ens farà sentir millor, sobretot, si arribem a veure el ‘quid’ de la qüestió que ens ocupa.

Posició de la Lluna: a Sagitari. A les 13 hores i 6 minuts entra a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad