Close

DIMECRES, 14 D’OCTUBRE DE 2020

Avui el planeta Mercuri ja circularà retrògrad en el signe d’Escorpió i estarà en aquesta posició fins el 4 de novembre proper, i això voldrà dir que durant 22 dies estarem sota la influència d’aquest planeta que en aquests moments no ens deixarà enfocar les coses directament, si no que les veurem des d’una altra òptica i, així ara no veurem les coses tan clares i ens equivocarem amb més facilitat. Al mateix temps, el fet que Mercuri estigui fent giragonses en el sostre del cel, farà que totes les coses tendeixin a aturar-se o a anar més a poc a poc i, per tant, ara costarà més enllestir o solucionar tot allò que estigui començat o que encara s’hagi d’iniciar.

No per això el món s’haurà d’aturar,  però en segons quins moments ens podria donar la sensació que és així, malgrat els astres continuïn girant amb tota la seva precisió de sempre. En realitat, els astres mai giren en posició retrògrada per ells mateixos, és en relació a la terra que els veien com si ho fessin. Però, el més impressionant, és que això que és una retrogradació aparent i visible només per a nosaltres, té les seves repercussions reals i autèntiques, perquè encara que a vegades ens sembli mentida que els astres ens influenciïn, podem comprovar que és així.

Estiguin atentes i atents per observar-ho ben nítidament.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad