Close

DIMECRES, 14 DE JUNY DE 2023

El fet que avui la Lluna i Júpiter facin conjunció en el signe de Taure despertarà en nosaltres els nostres sentiments més possessius i tindrem ganes de dir la nostra encara que ho fem sense paraules i, sobretot, voldrem quedar-nos, de totes passades, amb allò que sentim com a nostre i ho defensarem amb totes les nostres forces.

I si ens ho volen arravatar, ens queixarem, que les coses saben de qui són i avui nosaltres en tindrem molta més consciència.

De totes maneres, la trobada al cel de la Lluna i Júpiter en un signe d’alegria i de recerca de tots els plaers, també es farà notar i estaria bé que ens encomanéssim d’aquest sentiment.

Celebrem tot allò que tenim!

Posició de la Lluna: a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad