Close

DIMECRES, 14 DE JULIOL DE 2021

Mentre Venus i Mart segueixen vivint el seu idil·li, un en braços de l’altra, i mantenint la seva conjunció exacte, avui seran altres els astres que també formaran aspectes molt estrictes i pràcticament exactes, com el Sol i Neptú, per una banda, i Mercuri i Júpiter per l’altra. El Sol i Mercuri estaran a Cranc, i Júpiter i Neptú a Peixos, i entre tots ells organitzaran al cel una bona moguda, que es manifestarà sobretot en l’àmbit emocional.

I així, no ens haurà d’estranyar que malgrat la passió amorosa que els amants zodiacals, Mart i Venus, posin en la seva relació, estant tants astres en signes d’aigua, ens emocionarem fàcilment i ens costarà contenir-nos.

Però Mercuri i Júpiter ens donaran optimisme i el Sol i Neptú sensibilitat i el resultat de tot això serà retrobar-nos amb aquest bon moment còsmic, malgrat tot.

Que el que passa a la terra, no té perquè influir necessàriament en el cel o en l’interior de nosaltres mateixos.

Estat de la Lluna: a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad