Close

DIMECRES, 12 DE MAIG DE 2021

Quan avui la Lluna abandoni el signe de Taure i entri en el signe de Bessons, és ben possible que es noti un important canvi en l’ambient que ens envolta, ja que a partir d’aquest moment estarem tots molt més comunicatius i tindrem moltes ganes d’expressar tot allò que manteníem ben a dintre nostre, en aquesta caixa de Taure que pot tenir moltes ressonàncies però que sap resguardar molts sentiments.

I així, passades les hores del migdia i una mica més, captarem tot de cop aquest influx de la Lluna en el signe de Bessons, ben al costat de Venus i de Mercuri també en aquest signe, i així començarem a buscar millors interlocutors, en el nostre intent fefaent de fer-la petar, tot expressant els nostres pensaments més àgils i més diversos, aquells que ens enlairen i que ens facin veure les coses amb una mica més d’alçada.

Doncs, aprofitem la incipient crescuda de la Lluna i creixem-nos, nosaltres també, amb tot allò que ens pot portar més lluny i que fins i tot ens pot fer relaxar-nos i i ens pot fer arribar al ‘divertimento’. Intentem passar-ho bé!

Estada de la Lluna: a Taure. A les 14 hores i 43 minuts entra a Bessons.

close

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad