Close

DIMECRES, 12 D’AGOST DE 2020

És fàcil, en aquesta pel·lícula del cel que estem visionant, que el Sol i Mercuri s’ajuntin diversos cops a l’any, ja que el planeta de les ales als peus i al barret sempre va darrera o a davant del Sol,

com si es tractés de la cort del rei i, així, de més lluny o de més a la vora, Mercuri sempre transitat al voltant del astre-rei.I això és el que succeeix en aquests moments, en què Mercuri està ja a 7 graus de distància de la seva conjunció amb el Sol i arribarà al seu punt exacte el proper 17 d’agost.

I sempre que els dos astres s’ajunten es com si s’iniciés una conversa allà dalt al cel, una conversa que també té les seves repercussions aquí a la terra, perquè això també vol dir que els dos astres miren en una mateixa direcció i veuen les coses de manera similar. Doncs, en aquests moments, al tractar-se de la conjunció del Sol i Mercuri en el signe de Lleó, serà important remarcar que els problemes es voldran deixar més aparcats, com si ara el que toqués és ballar i riure i buscar una mica de descans a l’ombra, anant més en consonància a la calor del moment.

I encara que els altres aspectes del cel ens atabalin o ens omplin de preocupacions, també pot ser recomanable que complim amb aquest esperit i recordem que aquest temps de vacances, les tinguem o no, està fet per a descansar. Aprofitem-ho del tot, que queden tan sols 10 dies del temps del Lleó!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad