Close

DIMECRES, 11 DE NOVEMBRE DE 2020

Per segona vegada durant aquest any, avui el planeta Mercuri reingressarà en el signe d’Escorpió, després de la seva estada a Balança, degut a la seva retrogradació. Però, ara ja fa uns dies que va directe i fins i tot ha agafat una gran embranzida, ja que a partir d’ara travessarà a passos agegantats el signe d’Escorpió, a on hi estarà fins el proper 1 de desembre.

Una de les característiques de Mercuri a Escorpió és la seva gran capacitat de penetrar-ho tot i arribar ben a fons, fins tot a aquelles parts que queden més fosques o més amagades i, així, tindrem que durant tot el que queda de mes podrem arribar a grans conclusions, i ho farem de manera dràstica i recalcitrant, a la manera d’Escorpió.

A més, sempre que s’acosta la fi de l’any, apareix com un sentiment d’urgència que ens persegueix fins l’últim dia, com si el tren se’ns escapés o es tanqués la porta d’allà a on volíem anar. Procurem, doncs, seguir estant ben alerta per tal que no se’ns escapi detall per acabar d’entendre totes les coses i, en especial, totes i cadascuna de les nostres personals circumstàncies.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad