Close

DIMECRES, 11 DE MAIG DE 2022

Avui el cel s’omplirà d’esdeveniments astrals, ja que el planeta Júpiter, arribarà a Àries i estarà en aquest signe de comandament fins el 27 d’octubre, data en què retornarà a Peixos, signe en el qual s’hi quedarà gairebé fins a finals d’any, però a partir del 20 de desembre, reingressarà a Àries, i s’hi estarà aproximadament uns 5 mesos més.

Júpiter a Àries ens omplirà d’intencions i inflamarà els nostres ànims, tot portant-nos a encapçalar projectes i a obrir camins nous amb força i determinació. En aquest moment també podran aparèixer nous líders i podran irrompre les noves idees, les més decidides i les que també ens poden fer estar impacients.

Però, com deia en Pau Donés, ‘viure és urgent’ i, per tant, caldrà que tinguem clares les nostres prioritats, que ara Júpiter no voldrà que esperem.

Avui també el planeta Mercuri es posarà retrògrad i estarà en aquesta situació fins el 2 de juny.

Posició de la Lluna: a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

2 thoughts on “DIMECRES, 11 DE MAIG DE 2022

  1. Gracies Gemma . No entenc d’astrologia però m’agrada llegir-te cada dia per preparar-me pel dia i perquè sempre hi poses un punt de llum i d’optimisme. Gràcies!

    1. Hola Teresa, moltes gràcies per les teves paraules i per l’estímul que representen per a mi. La meva tònica és buscar l’optimisme i sempre ho he fet, entre altres coses perquè el got pot estar mig buit o mig ple i jo prefereixo veure’l ple.

Comments are closed.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad