Close

DIMECRES, 10 DE NOVEMBRE DE 2021

Amb l’entrada de la Lluna en el signe d’Aquari aquesta matinada, es formarà al cel un triangle de fortes vibracions que ens arribarà i del que captarem tot el seu encaparrament i tossudesa. I és que avui la Lluna formarà quadratura amb Mercuri i Mart a Escorpió i també farà aquest mateix aspecte amb Urà a Taure.

I si ja fa dies que estem disposats a no transigir i a seguir clavant la banya en el nostre objecte del desig, avui encara n’estarem més convençuts i defensarem amb força les nostres idees més vehements.

Però, malgrat aquesta conjuntura astral ens pugui reportar alguna o altre tensió, aquesta també pot ser una manera interessant de vehicular el nostre pensament i expressar-lo amb força.

Aquests triangles en signes fixes són molt útils per a alliberar-nos de tot allò que ens sobra i que portem a dins.

Estat de la Lluna: a Capricorn. A les 4 i 4 minuts de la matinada entra a Aquari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad