Close

DIMECRES, 10 DE MAIG DE 2023

Les lluites del cel continuaran en marxa i, així, avui tindrem que aquesta Lluna que seguirà avançant pel signe de Capricorn s’enfrontarà amb Mart a Cranc i farà quadratura amb Júpiter a Àries, al mateix temps que Júpiter farà quadratura amb Mart.

Tot plegat es formarà en el cel un triangle de tensions, que es farà notar i que ens posarà al mig d’alguna cruïlla en la qual els interessos estaran enfrontats.

Però, sabent-ho, ens podrem aferrar a les millors possibilitats que tindrà la jornada, ja que Júpiter a Àries ens continuarà donant determinació, mentre que Mart a Cranc ens farà anar endavant i enrere amb les nostres decisions i la Lluna a Capricorn ens farà comprendre la profunditat que poden tenir totes les coses.

Aïllem continguts i traguem-los el suc al nostre favor. Desfem els enfrontaments estèrils i innecessaris.

Posició de la Lluna: a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad