Close

DIMECRES, 10 DE FEBRER DE 2021

A un pas del noviluni, avui la Lluna, des del signe d’Aquari, iniciarà una quadratura amb el planeta Urà i això es farà molt evident a mesura que avanci la jornada i cap a les hores del migdia serà més fàcil, podrem notar del tot, sobretot si hi estem atentes i atents, unes importants ganes de ruptures i una voluntat d’anar en contra direcció o de fer servir l’interruptor,  unes mesures molt molt pròpies d’aquest moment tan especial del cel.

Aquesta Lluna d’avui ens farà connectar encara una mica més amb els valors d’Aquari i com que a això s’hi sumarà la quadratura d’Urà, que és precisament el planeta que regeix aquest signe, tot respirarà en una mateixa direcció i ens sorprendrem a nosaltres mateixos amb reaccions inesperades i amb la manifestació d’unes emocions que potser teníem ben amagades i que ara sortiran a relluir.

Però, com si fóssim accionats per estranys ressorts, avui podríem acabar opinant sobre tot allò que ens omple i que no necessàriament pensàvem dir i que, tot de cop, estarà sobre la taula.

Estada de la Lluna: a Capricorn. A les 2 hores i 20 minuts de la matinada entra a Aquari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad